Logistiek

Contractlogistiek

Schavemaker Logistics & Transport is een in 1967 opgericht onderscheidend familiebedrijf, met een uitgebreide logistieke geschiedenis. Wij combineren logistieke activiteiten met een groot, divers en modern transportnetwerk geheel in eigen beheer.

Warehousing

Schavemaker Logistics & Transport beschikt over meerdere opslaglocaties in Europa met een totale oppervlakte van meer dan 80.000 m2.

Vliegtuigmotoren

Onze opslag- en opslagfaciliteit is volledig beveiligd met omringende stalen hekken, elektronische poort en camera’s. In het speciale magazijn van 7.500 vierkante meter is beveiligd met rook- / branddetectie, sprinkler- en inbraakalarm.

Staal logistiek

Schavemaker Transport is al sinds de oprichting actief als internationaal staalvervoerder met als specialiteit coils.

Crossdock

Middels onze cross-dock activiteiten zijn wij in staat om goederen te consolideren en te combineren tot efficiëntere stromen.

Schavemaker Logistics & Transport

Schavemaker is een ervaren logistiek dienstverlener met een breed aanbod aan diensten op het gebied van logistiek en Europees transport, waarbij we gebruik maken van verschillende modaliteiten. Wij vinden altijd een end-to-end oplossing passend bij uw situatie. Neem gerust contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Ontvang onze gratis brochure!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.