Schavemaker Logistics Solutions is een nieuw onderdeel van Schavemaker Logistics en Transport. Deze nieuwe tak binnen het familiebedrijf richt zich onder andere op contractlogistiek in Moerdijk. Hiermee wil Schavemaker meerwaarde bieden voor de klanten door naast warehousing ook verdere dienstverlening te verzorgen zoals het regelen van vervoer over de weg, het water of het spoor of het uit handen nemen van de customer service.

Om dit te realiseren hebben we in Moerdijk recent een nieuw warehouse in gebruik genomen. Ter versterking en uitbreiding van ons team zijn wij voor deze splinternieuwe locatie op zoek naar meerdere fulltime:

Logistiek Medewerkers

Wat ga je doen?

Je zorgt samen met jouw collega’s dat de binnenkomende goederen correct worden opgeslagen en zet alles in het werk om deze goederen weer klaar te maken voor verzending. Het is hierbij van belang dat je de juiste laad- en los methodes toepast waarbij je gebruik maakt van een hef- of reachtruck. Deze goederen worden vervolgens verscheept binnen en buiten Europa. Tot slot zorg je natuurlijk voor een nette en schone werkomgeving.

Schavemaker Team

Wat breng je mee?

Wij zoeken voor deze afwisselende functie stressbestendige collega’s die van aanpakken houden en klantgericht handelen vanzelfsprekend vinden. Onze ideale kandidaat kan snel schakelen, stelt zich flexibel op en denkt in oplossingen. Daarnaast kun je prima zelfstandig werken en heb je geen 9-tot-5 mentaliteit. Verder beschik je over onderstaande harde criteria:

  • MBO werk- en denkniveau;

  • Heftruck- en reachtruckcertificaat is een pré

  • In het bezit van een rijbewijs B

  • Woonachtig in de omgeving (max 30 km) van Moerdijk

Wat bieden we?

Werken bij Schavemaker betekent werken in een omgeving die volop in ontwikkeling is en waar ruimte is voor eigen invulling. Je krijgt de vrijheid om van je functie een uitdaging te maken en komt terecht in een leuk team. De werksfeer is informeel, dynamisch en er zijn voldoende doorgroeimogelijkheden. Uiteraard horen bij deze functie passende arbeidsvoorwaarden. Standaard onderdelen van onze procedure zijn een referentiecheck en het aanleveren van een Verklaring Omtrent Gedrag.

Interesse?

Spreekt bovenstaande je aan? Dan komen we graag met jou in contact. Je kunt je cv en motivatie richten aan mevrouw L. Timmer, HR Manager via onderstaande link. Mocht je nog meer informatie wensen dan kun je contact opnemen via 0251 – 510 420 of een kijkje nemen op onze website www.schavemaker.com.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.