Covid-19 update

Logistics & Transport

Het Verenigd Koninkrijk heeft laten weten dat vanwege de besmettelijke corona mutatie enkel onbegeleide overtochten naar het Europese continent zijn toegestaan.

Er wordt momenteel op het hoogste niveau geschakeld om een nauwkeurig beeld te krijgen van wat deze wijzigingen voor de transportsector betekenen.

Vragen als wat er bijvoorbeeld vanaf het Europese continent naar het Verenigd Koninkrijk nog mogelijk is, worden uitgezocht.

TLN raad transporten naar het Verenigd Koninkrijk tot nader order af.
Informeer je grondig over de laatste stand van zaken, het verkeer op de Belgische en Franse wegen en houdt onze website in de gaten.

Maandag 21 december zullen de EU-lidstaten een crisisberaad houden waarna meer duidelijkheid zal komen over welke maatregelen er genomen worden.

Op het moment dat wij meer informatie hebben zullen wij dat communiceren.

covid_schavemaker_update

Na de aankondiging door de Franse regering dat zij gedurende ten minste 48 uur vanaf middernacht CET geen personen zal accepteren die vanuit het Verenigd Koninkrijk komen, wordt de toegang tot de Eurotunnel Folkestone-terminal opgeschort voor passagiers- en vrachtverkeer vanaf 22.00 uur vanavond GMT, zondag 20 december, dit geldt ook voor vrachtchauffeurs.

Reizen naar het Verenigd Koninkrijk is nog steeds mogelijk, maar chauffeurs mogen in deze periode niet terugkeren naar Frankrijk.

Schavemaker Logistics & Transport

Schavemaker Logistics is een volwaardig logistiek dienstverlener die voor u een volledige oplossing op maat kan verzorgen. Deze value added service kunnen wij bieden door het gebruik van onder meer:

– 80.000 m² binnen- en buitenopslag
– Verschillende warehouses in Nederland en Polen
– Bovenloopkranen tot 40 ton
– Heftrucks tot 42 ton

Meer over Logistiek