Stagiaire: Marketing/Sales

Schavemaker

Schavemaker Logistics en Transport is sinds 1967 actief als logistieke dienstverlener met diverse vestigingen in Europa. Het familiebedrijf richt zich op meerdere modaliteiten, waaronder full en part truck loads, intermodal transport met eigen railterminal en warehousing. Voor onze vestiging in Breda zijn wij op zoek naar een:

Wat ga je doen?

Tijdens deze stage ga je een onderzoek uitvoeren naar de strategische mogelijkheden binnen de Europese en Chinese markt. Je brengt in kaart wie de concurrenten zijn, welke vergelijkbare producten en/of diensten al op de markt zijn, wat de product- en prijsverschillen zijn, welke ontwikkelingen er zijn en welke behoefte (potentiële) klanten hebben. Wellicht komt er uit jouw marktonderzoek naar voren dat er kansen zijn die wij aan moeten grijpen.

Naast dit marktonderzoek stel je ook een marketingplan op voor onze nieuwe activiteit zodat wij inzicht krijgen in de huidige markt. Het is de bedoeling dat je dit samenvat en je stage eindigt met een gestructureerd strategisch marketingplan om de directie te overtuigen van jouw plannen.

Schavemaker Team

Wat breng je mee?

Voor deze stageplaats zijn wij op zoek naar een enthousiaste en betrouwbare collega die klantgericht handelen vanzelfsprekend vindt en goed zelfstandig kunt werken. Verder voldoe je aan onderstaande criteria:

  • Je bent bezig met een HBO opleiding;

  • Je bent 4 tot 5 dagen per week beschikbaar voor deze stage;

  • Je kunt starten in september of in januari;

  • Je woont binnen een straal van 30 km van onze vestiging in Breda.

Wat bieden we?

Werken bij Schavemaker betekent werken in een omgeving die volop in ontwikkeling is en waar ruimte is voor eigen invulling. De werksfeer is informeel en dynamisch en er zijn voldoende doorgroeimogelijkheden. Uiteraard ontvang je een passende stagevergoeding. Kortom een ideale plek om je stage te volbrengen.

Interesse?

Spreekt bovenstaande je aan? Dan komen we graag met jou in contact. Je kunt je cv en motivatie richten aan de afdeling PZ via onderstaande link. Mocht je nog meer informatie wensen dan kun je contact opnemen met Sjoerd Janssen via +31-76-5963740 of een kijkje nemen op onze website www.schavemaker.com.

  • Max. bestandsgrootte: 128 MB.
  • Max. bestandsgrootte: 128 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.