Unieke Volvo FH460 LNG 6×2

In november heeft Schavemaker deze unieke Volvo FH460 LNG 6×2  in ontvangst genomen. Het is de eerste gekoelde combi voor het vervoeren van bloemen in de geschiedenis van ons bedrijf en de eerste van de nieuwe generatie Volvo FH.

Voor onze leveranciers, Volvo Trucks en Schmitz Cargobull, was het ook een baanbrekende truck, aangezien het het eerste voertuig was dat op een LNG-aangedreven chassis werd gebouwd. Thermo King-units, die naast de standaard diesel voeding ook zonnepanelen op het dak van de koelunit hebben, zorgen voor de juiste temperatuur van de bloemen die worden vervoerd.

De uitrusting omvat ook een BAR-laadklep. Het geheel wordt afgemaakt door de bestuurderscabine in de Globetrotter XL-versie, die de uitgebreide optionele uitrustingen heeft en een aantal systemen die de veiligheid waarborgen, waaronder een dode hoek bewakingscamera aan de rechterkant van het voertuig. Om het voertuig op de weg te laten opvallen is behalve de cabine in Schavemaker

Schavemaker Logistics & Transport

Schavemaker Logistics is een volwaardig logistiek dienstverlener die voor u een volledige oplossing op maat kan verzorgen. Deze value added service kunnen wij bieden door het gebruik van onder meer:

– 80.000 m² binnen- en buitenopslag
– Verschillende warehouses in Nederland en Polen
– Bovenloopkranen tot 40 ton
– Heftrucks tot 42 ton

Meer over Logistiek