Bezoek van de Nederlandse Ambassadeur aan de Schavemaker Invest terminal

Op 17 juni 2021 werd de Schavemaker Invest-terminal in Kąty Wrocławskie bezocht door de Nederlandse Ambassadeur – mevrouw Daphne Bergsma en het hoofd van de Economische Afdeling van de Ambassade – de heer Sanne Kaasjager.

Tijdens dit twee uur durende bezoek werden veel onderwerpen besproken, waaronder de activiteiten van het bedrijf Schavemaker in Polen en plannen voor verdere ontwikkeling, aspecten van samenwerking met de Nederlandse ambassade, evenals de bijdrage van Schavemaker aan de promotie en ontwikkeling van het spoorvervoer in Europa.

Aan het einde van het bezoek leidde de directeur van het bedrijf Rico Schavemaker de ambassadeur rond in de containerterminal en legde hij de principes van de werking van deze faciliteit in detail uit.

CONTACT GEGEVENS:

SCHAVEMAKER INVEST SP. Z O.O.

ul. Fabryczna 1
55-080 Kąty Wrocławskie
Polen

Tel.: +48- 717213171
Fax: +48-717213180
terminal-katy@schavemaker.com

OVER SCHAVEMAKER

Schavemaker is een ervaren logistiek dienstverlener met een breed aanbod aan diensten op het gebied van logistiek en Europees transport, waarbij we gebruik maken van verschillende modaliteiten. Wij vinden altijd een end-to-end oplossing passend bij uw situatie.

Neem gerust contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Bekijk hier onze voorwaarden.

Contact

Lijndenweg 17
1948 ND Beverwijk
Nederland